Dan Fleseriu, antrenorul BC Sibiu, precaut inainte jocului cu liderul Craiova

Liderul campionatului, SCM U Craiova, se deplaseaza la Sibiu, pentru derbyul etapei a 10-a din Liga Nationala de Baschet Grupa A valorica. Partida se va disputa sambata 15 decembrie de la ora 18.00 in Sala Transilvania.

Antrenorul gazdelor, Dan Fleseriu, este foarte precaut vis-a-vis de acest joc si va pune accentual pe aparare in partida cu oltenii.

“ Craiova este liderul campionatului. Au 8 victori si o singura infringer. Ne asteapta un meci foarte greu, de care jucatorii nostril nu trebuie sa se teama nici un moment. Au fost destul de aproape si la Craiova sa castigam meciul. Am prestart acolo o aparare foarte slaba in prima parte a jocului, lucrul pe care nu avem voie sa-l repetam acasa. Suntem constienti de calitatile jucatorilor de la Craiova, dar sper ca vom putea sa le anihilam. Vom face o aparare mai buna, acesta este primul lucru, atacul trecand pe locul doi in meciul acesta”, a decladar Fleseriu, prefatand partida.

Craiova este pe prima pozitie a clasamentului in LNB grupa valorica A, in timp ce Sibiul ocupa pozitia a doua cu 7 victori si 2 infrangeri.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Sport»Baschet»Dan Fleseriu, antrenorul BC Sibiu, precaut inainte jocului cu liderul Craiova

Cauta categorie