Bob Dylan a lansat un nou single de pe albumul „Rough And Rowdy Ways”. Este primul disc în decurs de opt ani

Bob Dylan a anunţat că va lansa în luna iunie albumul „Rough And Rowdy Ways”, primul care cuprinde compoziţii originale în decurs de opt ani.

Pagina lui de Facebook a anunţat că albumul urmează să apară pe 19 iunie. Alături de această informaţie, a fost prezentat şi single-ul „False Prophet”.

Acesta este al treilea single al lui Dylan lansat în ultimele şase săptămâni, după „Murder Most Foul” şi „I Contain Multitudes”.

Bob Dylan, laureat cu premiul Nobel pentru Literatură în 2016, a respins mereu titlul de profet. „Te simţi ca un impostor când cineva crede că eşti ceva ce nu eşti”, spunea el în 2004, citează Rolling Stone. „Nu am vrut niciodată să fiu un profet sau salvator. Elvis, poate. M-aş fi putut vedea uşor devenind el, dar profet? Nu”. 

Cel mai recent album cu piese originale al lui Dylan a fost „Tempest”, lansat în 2012. 

„Rough and Rowdy Ways” va fi al 39-lea album de studio al muzicianului în 57 de ani de la debut.

Robert Allen Zimmerman, cunoscut drept Bob Dylan, s-a născut pe 24 mai 1941, este cântăreţ, compozitor, textier şi poet american. Prin versurile sale, publicate în volume sau transpuse pe muzică, el a marcat cultura americană în a doua jumătate a secolului al XX-lea.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Magazin»Bob Dylan a lansat un nou single de pe albumul „Rough And Rowdy Ways”. Este primul disc în decurs de opt ani

Cauta categorie