Italia: Cutremur cu magnitudine 3,6 in Ischia:o femeie a murit

Un cutremur cu magnitudinea 3,6 a zguduit luni noaptea Ischia, cel putin o peroana fiind ucisa, iar alte 20 ranite usor, iar mai multe cladiri s-au prabusit, anunta The Guardian.

Insula este foarte populata in aceasta perioada, iar atat turistii, cat si localnicii au fugit speriati pe strazi. Cea mai afectata zona este Casamicciola, situata in partea nordica a insulei. Conform imaginilor difuzaate de televiziuni, aproximativ sase cladiri si o biserica s-au prabusit in urma cutremurului.

De asemenea, cel putin un hotel si o parte a unui spital au fost evacuate. Un medic de la spitalul local a declarat ca cel putin 20 de persoane au fost tratate pentru rani minore, iar situatia este calma si se afla sub control. Presa a relatat ca o femeie ar fi murit lovita de molozul provenit de la o biserica.

Serviciile de urgenta, aflate deja pe insula pentru a stinge incendiile de paduri care au afectat sudul Italiei, verifica starea cladirilor. Televiziunile relateaza ca imobilele prabusite par sa fi fost locuite si ca mai multe persoane ar fi prinse intre daramaturi.

Ambasada Romaniei in Italia a contactat serviciile de protectie civila si autoritatile din Ischia, pentru a verifica daca sunt romani afectati in urma cutremurului care a zguduit insula. De asemenea, a fost infiintata o celula de criza pentru a acorda asistenta consulara daca va fi necesar.

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Comandat de Partidul National Liberal, executant de MediaZone Music SRL, cod mandatar 31190005.

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Externe»Italia: Cutremur cu magnitudine 3,6 in Ischia:o femeie a murit

Cauta categorie