Craiova vs Craiova, sau ce se întâmplă când bunurile publice sunt folosite discreționar

Poate multora, va părea că scriu cu mare întârziere despre incidentele din Parcul Romanescu și cele de la porțile Stadionului Extensiv.

Poate părea o simplă bagare în seama în a treia zi de la "calende", dar nu este deloc așa. 

Am întârziat cu publicarea acestiu material,  pentru a lăsa timp ca live urile de pe facebook să fie vizionate de cât mai mulți și cât mai mulți să aibă imaginea exactă a ceeace s-a întâmplat vineri în Craiova. 

Să o luăm cu începutul. 

Vineri 2 noiembrie, pe Stadionul Extensiv, stadion aparținând statului român și dat spre administrare Primăriei Craiova, a avut loc partida de fotbal din liga 3 - a dintre echipa a doua a CS Universitatea Craiova sau mai exact U Craiova 1948 CS SA, cum figurează aceasta în scripetele FRF și FC U Craiova 1948 SA (conform acelorași evidențe), echipa finanțatorului Adrian Mititelu, cea care se dorește să fie continuatoarea FC Universitatea Craiova. 

Nu am să insist pe tema "Care este adevărata Știința" , asta este o temă care este dezbătută la fiecare "colț" de stradă din Craiova și poate din întreaga Oltenie. 

Am să insist asupra cauzelor care au generat vineri după amiaza un adevărat război de stradă la porțile stadionului și apoi pe aleile din Parc. Totul a plecat de la refuzul organizatorilor de a vinde bilete tuturor celor care doreau să intre pe stadion în condițiile în care două treimi din stadion a fost gol.

Și ca să fiu mai explicit,  întreaga vină o poarta clubul organizator dar și autoritățile locale și ale statului care au contribuit din plin la acest abuz.

Interzicând accesul pe stadion a oricărui altcuiva decât a celor care corespund criteriilor de obedienta fața de clubul din prima liga,domnul Rotaru își bate joc de locuitorii unui oraș întreg. 

Și ce este cel mai revoltător este faptul că patronul CSU folosește bunuri publice în mod discreționar și mai ales  fără să plătească pentru utilizarea lor.

Atragem atenţia că a fost interzis accesul pe stadion nu numai celor din Peluza Sud ci și celor care susțin FC U Craiova dar care nu fac parte din gruparea ultras dar si acelora dintre suporterii CSU care nu au abonamente pentru jocurile din liga 1 si chiar craiovenilor care ar fi dorit să vizioneze o partidă de fotbal intr-o frumoasa după amiază de început de weekend. 

Am dori să avem totuși o reacție din partea autorităților locale, având în vedere că în urma modului defectoos de organizare a jocului au rezultat adevărate lupte de stradă cu mulți răniți, cu daune materiale și fiind pusă în pericol siguranța publică a craiovenilor care nu aveau legătură cu meciul de fotbal dar care vineri după amiaza se plimbau pe aleeile Parcului Romanescu. 

Cu siguranță că nu vom vedea așa ceva ...

 

Vezi video:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=755405664804979&id=173905996137578

 

 

Rate this item
(0 votes)
Login to post comments

Meniul Zilei in Craiova

Comanda ... pizza, salata, paste, sandwichuri la domiciliu

Evenimente in Craiova

Cumpară Brichete din Resturi Vegetale - Combustibil Solid

Gaseste-ne pe facebook

Analitycs

 

Cauta in site

Esti aici !

You are here:Eveniment»Craiova vs Craiova, sau ce se întâmplă când bunurile publice sunt folosite discreționar

Cauta categorie